Hirdetés

Közös házat tervezett a Razer és a Lian Li



|

Az átlátszó elemek mellett az RGB-s világításé a főszerep az új PC-O11 Dynamic számítógépháznál.

Hirdetés

A Lian Li a Razer embereivel együttműködésben alkotta meg a legújabb számítógépházát, amelyet kifejezetten gamereknek szán. Ez lett a PC-O11 Dynamic, amely az eredeti O11-Dynamic házat dobta fel egy kicsit. 

Hirdetés

Természetesen a hangsúly az átlátszó elemek mellett az RGB-s világításon van, ami teljes mértékben kompatibilis a Razer Synapse 3-mal. Ennek köszönhetően a gamerszoba minden eleme szinkronizálható, ami a fényeket illeti. 

A két gyártó közösen dolgozott a házon annak érdekében, hogy a Razer is megjelenjen a dizájnban, illetve teljes legyen a Synapse és a Chroma technológiák támogatása. Az előlapra és alulra is jutott LED-es világítás, összesen 86 LED-et kapunk. A ház elején pedig ott van a Razer logója, így a házra emiatt is büszkék lehetnek a leendő tulajdonosai. 

Természetesen a Razer perifériákkal megoldott a világítási rendszer szinkronizálása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.