Hirdetés

Már nem kell sokat aludni a Radeon RX Vegáig



|

A SIGGRAPH 2017-en debütál az AMD játékosoknak szánt videokártyája.

Hirdetés

Az AMD dolgozói tweetek sorozatában erősítették meg azokat az információkat, amelyek alapján a Vega architektúrára építő új AMD videokártya, amely már a játékosokat célozza, a SIGGRAPH 2017 alkalmából debütál. 

Hirdetés

Többen feltették azt a kérdést is, hogy játékban miért nem elég jó a Frontier Edition, azonban Jason Evangelho a már többször elhangzott figyelmeztetéssel reagált: kár egy termék játékbeli teljesítménye miatt aggódni úgy, hogy valaki megítél egy másik terméket, amit egyáltalán nem optimalizáltak játékokhoz. 

A gamereknek szóló Vega videokártyára már sokat vártunk, és persze egyre többen türelmetlenek. Szerencsére már nem kell sokat aludnunk a Radeon RX Vegáig: a SIGGRAPH július 30-án kezdődik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.