Hirdetés

Második kijelzőt is kapott a HP Omen X 2S gamerlaptop



|

A billentyűzet fölött egy második kijelzőt is kínál a HP új Omen X 2S gamerlaptopja.

Hirdetés

A HP felvett egy dupla kijelzős laptopot az Omen X szériájába - ez a sorozat kifejezetten gamereknek szánt gépekből áll. Az új modell neve Omen X 2S lett, azonban nem két egyforma képernyőt kínál, mint mondjuk egy asztali gamerkonfiguráció. És nem is a billentyűzetet cserélték kijelzőre, mint egy Lenovo Yoga Bookon. 

Hirdetés

A 15,6 hüvelykes elsődleges kijelző a megszokott helyen van, a billentyűzet fölé azonban beraktak egy 6 hüvelykes, másodlagos panelt. A HP szerint ezen független appok futtathatóak, például chat, videós programok, így a kommunikáció vagy a streaming játék közben is követhető. Természetesen a játékhoz is bevethető, például térképnézegetésre. Vagy virtuális numerikus billentyűzetként. 

A HP Omen X 2S már ebben a hónapban megjelenik, az indulóára 2100 dollár. Az elsődleges képernyője az NVIDIA G-Syncet is támogatja. 1080p-s, 144 Hz-es panel jelenti az alapot, de 240 Hz-es, valamint 4K-s, HDR-es, 60 Hz-es megoldás is kérhető. A 6 hüvelykes panel 1080p-s és érintésérzékeny. 

A billentyűzet természetesen RGB-s, gombonként használt világítást kapott, az érintőpadot a billentyűzet jobb oldalára helyezték el az extra képernyő miatt. A ház fémből van, és mindössze 20 milliméter vastag. 

A belépőmodell Intel Core i7-9750H processzorral, NVIDIA GeForce RTX 2070 Max-Q grafikával, 16 GB DDR4-3200-as RAM-mal, 256 GB-os SSD-vel és Windows 10 Home-mal nyit, de akár Core i9-9980H CPU, GeForce RTX 2080 Max-Q, 32 GB RAM, 1 TB tárhely és Windows 10 Pro is kérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.