Hirdetés

Osztott, mechanikus és RGB-s a Kinesis Gaming új billentyűzete



|

Kevésbé terheli meg a játékosok csuklóit a két részre osztott Freestyle Edge RGB mechanikus billentyűzet.

Hirdetés

A Kinesis Gaming egy új név a játékosoknak szánt ergonomikus hardverek piacán. Rögtön egy fölöttébb érdekes termékkel próbálja felhívni magára a figyelmet. Ennek a neve Freestyle Edge RGB, egy osztott mechanikus billentyűzetről van szó. 

Hirdetés

Az úgynevezett tenkeyless kiosztású billentyűzet vertikálisan lett kettévágva középen. A két oldalt egy 6 hüvelykes kábel köti össze, ez egy felül lévő rekeszben rejthető el. 

A kettéosztott kialakításnak hála a billentyűzetet a játékosok a kezeik irányába igazíthatják, így kevésbé terhelik meg a csuklóikat. A kényeztetést pedig a puha érintésű csuklótámasz hivatott segíteni. 

A bal oldalra azért elfért 10 makrógomb, a mellékelt szoftverrel saját makrók építhetőek. A 99 gombos billentyűzet 1 milliszekundumos válaszidőt és gamermódot is kínál, a 4 MB tárhelye pedig a makrók és a világítás adatait tárolja profilok segítségével, helyileg. Természetesen a teljes RGB-s világításról nem kell lemondani... A termék ára 219,99 dollár, attól függetlenül, hogy Cherry MX Red, MX Blue vagy MX Brown kapcsolóval érkezik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.