Hirdetés

Rengeteget fogyaszt majd a Radeon RX Vega



|

Az egyik gyártó képviselője szerint igen magas lesz a kártya fogyasztása, de már dolgoznak az RX Vegán.

Hirdetés

Egyre közeledik az AMD legújabb videokártyája, a Vega 10-es lapkára építő Radeon RX Vega. A legutóbbi jelentések szerint július végén vagy augusztus elején mutatkozhat be, a SIGGRAPH 2017 alkalmából. 

Hirdetés

A lapkára építő első videokártyát egyébként már ismerjük, ez a Radeon Pro Vega Frontier Edition, ami ellenben nem gamereknek szól. A jelenlegi, online közzétett adatok alapján ez a kártya léghűtéssel 300 wattot, folyadékhűtéssel 375 wattot fogyaszt. Ezek igen magas értékek, figyelembe vége az NVIDIA TITAN Xp 275 wattos fogyasztását. 

Az MSI egyik képviselője egy holland fórumon azonban megerősítette sokak félelmét: a Radeon RX Vega rengeteget fogyaszt majd. Az illető a "The Source" néven tette közzé, hogy már látta a videokártya specifikációit, és annak rengeteg energia kell majd a működéshez. Egyébként már dolgoznak a grafikus vezérlőn, aminek a megjelenése egyre közeledik - folytatta. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.