Hirdetés

RGB-s világítással csábítanak a GeIL új memóriái



|

A Super Luce RGB Sync széria szinkronizálható, RGB-s világítást kínál, külön kábelek nélkül.

Hirdetés

Bár a GeIL nevét nem ismeri mindenki olyan jól, a gyártó igazából az egyik vezető szereplő a PC-s komponensek és perifériák piacán. Ezúttal egy új memóriasorozattal, a Super Luce RGB Sync szériával jelentkezett. 

Hirdetés

A sorozat különlegessége az RGB-s, LED-es megvilágítás. Bár a dizájnt a RAM-ok az előző generációtól örökölték, az egyszínű LED-es világítást RGB-s fényekre cserélték. Ennek hála a felhasználók még sokoldalúbban díszíthetik a gépház belsejét, méghozzá külön kábelek nélkül. A hűtőbordák pedig fekete és fehér színben is léteznek, tehát stílusban is kiválasztható a megfelelő egy-egy konfigurációhoz. 

A GeIL szerint az RGB-s alkatrészek iránt rohamtempóban nő a kereslet, méghozzá nem csak a hardcore gamerek részéről, hanem az átlagfelhasználók oldaláról is. 

A RAM-ok támogatják az ASUS AURA appot, ami azt jelenti, hogy az RGB-s effektek szinkronizálhatóak az alaplappal, a videokártyával, a fénycsíkokkal. 

A széria belépőmoduljai 2133 MHz-es órajelet használnak, de akár 3200 MHz-es verzió is vihető. Van AMD Edition is, értelemszerűen az AM4-es alaplapokra és a Ryzen processzorokra hegyezve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.