Hirdetés

A Dell és a HP nem adja be a derekát az NVIDIA-nak



|

Egyik gyártó sem hajlandó belépni az NVIDIA GeForce Partner Programjába.

Hirdetés

A HardOCP megbízható iparági forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy sem a Dell, sem a HP nem hajlandó belépni az NVIDIA GeForce Partner Programjába. 

Hirdetés

A HP ennek megfelelően nemrég AMD és NVIDIA grafikus megoldásokkal mutatta be a Pavilion gamerlaptopjait. Mindez arra utal, hogy a HP nem hajlandó a játékosoknak szánt termékeit kizárólag NVIDIA vezérlőkkel kínálni. 

Az NVIDIA nem tudta meggyőzni a GPP-ről a Lenovót sem. A Lenovo Legion gamertermékek oldalán továbbra is ki van listázva az AMD videokártya. 

A HardOCP mindezzel kapcsolatban megkereste az NVIDIA-t is, de nem kapott választ egyetlen kérdésre sem. 

Miközben az ASUS, a Gigabyte és az MSI már az NVIDIA mellé álltak, a Dell és a HP ellenállása nagy gondot jelenthet a cégnek, hiszen ezek a gyártók a legkomolyabb vásárlóerővel rendelkeznek, főleg a belépő- és középszintű grafikus vezérlőket tekintve. 

Nem túl meglepő, hogy az NVIDIA nagyon szeretné ezt a két óriást beléptetni a GPP-be. A HardOCP forrásai szerint ugyanakkor a Dell és a HP sem nyitnának ebbe az irányba, mert a GPP-t nem csak etikátlannak, illegálisnak is tartják (legalábbis a színfalak mögött elhangzott beszélgetések alapján). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.