Hirdetés

Az Intel szerint jó munkát végzett az AMD a Ryzen 3000 processzorokkal



|

A lényeg azonban az, hogy az Intel szerint a valódi használat során még mindig jobbak az Intel CPU-k.

Hirdetés

Mostanra kétség sem férhet hozzá, hogy az AMD óriási sikert ért el a Ryzen processzorokkal, és erősebb a PC-s piacon, mint valaha. Az Intel mindeddig próbált nem tudomást venni minderről, és csak nemrég ismerte el a riválisának az eredményeit. 

Hirdetés

Az idei gamescom alkalmából konkrétan új kampányt indított az AMD ellen az Intel, amiben elismerte, hogy jó munkát végzett a Ryzen 3000 processzorokkal a rivális. Hozzátették azonban, hogy az Intel CPU-k a valódi használat során még mindig jobbak. 

Troy Severson a Core i9-9900K-ra hívta fel a figyelmet, ami egy éve a világ leggyorsabb gamerprocesszora volt, és szerinte azóta sem változott semmi. Szerinte mindenki hallott a versenytárs eredményeiről mostanában, de ha a valós környezetben végzett teszteket nézzük, azok még mindig az Intelt igazolják (vagyis a szintetikus benchmark-eredményekre nem igazán adnak az Intelnél, illetve a felhasználók egy része sem annyira ezekben hisz). 

Az Intel úgy kívánta igazolni az állításait, hogy gyakorlati környezetben mérte össze a Core i9-9900K és a Ryzen 9 3900X tudását, de Severson szerint az AMD remek munkája ellenére még mindig az Intelnek van a legjobb processzora  a gamerpiacon, és ezt az előnyt meg is tartják majd a jövőben. 

Az Intel bemutatója alapján a szintetikus méréseken az AMD a nyerő, de az Intel CPU-k jobbak például Office, Lightroom vagy Photoshop használatakor, de játék közben is sokszor leverik a Ryzeneket a tesztek alapján. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.