Hirdetés

Ezek a fül- és fejhallgatók kapják meg a Google Find My Device támogatását



|

Nem csak mobilok, hanem más bluetoothos eszközök is követhetőek lesznek az új eszközkereső hálózat segítségével.

Hirdetés

A Google a tavaly májusi I/O fejlesztői konferencia keretein belül leplezte le, hogy egy olyan eszközkereső hálózaton dolgozik, melynek segítségével - az Apple Find My (Lokátor) alkalmazáshoz hasonlóan - nyomon követhetjük elveszett vagy ellopott androidos eszközeinket, kiegészítőinket. A vállalat a minap az Egyesült Államokban és Kanadában hivatalosan elrajtoltatta az új Find My Device névre keresztelt hálózatát, amin keresztül - a korábbi híresztelésekkel ellenben - nem csak a Pixel telefonokat lehet majd kikapcsolt állapotban is megtalálni.

Külön jó hír, hogy az eszközkereső hálózat segítségével egyes vezeték nélküli fül- és fejhallgatók is nyomon követhetővé válnának, mi több, a Google most megerősítette, melyek lesznek azok az eszközök, amik a közeljövőben megkapják a Find My Device támogatását.

Hirdetés

A vállalat állítása szerint elsők között frissülhet a Pixel Buds Pro, ezen felül pedig a Sony WH-1000XM5 fejhallgatója, illetve a JBL Tour One M2 és a JBL Tour Pro 2 is megkapja a támogatást.

Hogy az előbb felsorolt fülesekre mikor érkeznek pontosan a frissítések, egyelőre nem tudni. A Google szerint a Sony és a JBL eszközeinek Find My Device támogatása "hamarosan" érkezhet,  míg a Pixel Buds Pro valamivel később kerül majd sorra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.