Hirdetés

Gamereknek villantott B365-ös alaplapot a Colorful



|

Hivatalosan is bemutatkozott a játékosoknak szánt CVN B365M Gaming Pro V20 alaplap.

Hirdetés

A Colorful hivatalosan is bemutatta a legújabb alaplapját, amely az Intel B365-ös lapkakészletére építkezik, illetve az óriás kilencedik- és nyolcadik-generációs processzorait támogatja. Ez lett a Colorful CVN B365M Gaming Pro V20. Az alaplapot kifejezetten játékosoknak szánja a gyártó, de mivel a mainstream és a belépős piacot célozza, ezért nem kell majd vagyonokat költeni a konfigurációra. 

Hirdetés

Az LGA1151-es foglalatú alaplap értelemszerűen DDR4-es RAM-okat kezel, és minden modern technológiát támogat, így akad rajta 6 SATA III port, M.2-es bővítőhely a PCIe adattárolóknak és az Intel Optane meghajtóknak. 

A Colorful dizájnban is variált, a megerősített foglalatok és a prémium megjelenés mellett az volt a fő szempont, hogy a kontrasztos színvilággal és a különféle elemekkel elnyerjék a játékosok kegyeit. 

A CVN (Carrier Vessel Nuclear) szériával pedig olyan platformot alapozna meg a Colorful, ami a teljesítményt és a minőséget ötvözi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.