Hirdetés

Így tört az élre a Logitech G-széria



|

Még ha nem is ezt a márkát választanád, a perifériavásárlás során szembe fog jönni veled a veterán gyártó valamely terméke.

Hirdetés

Vannak az évnek olyan időszakai, amikor egy PC-felhasználó, pláne ha játékokkal tölti szabadidejének nagy részét, átnézi, milyen komponensekkel, perifériákkal lehetne javítani valamennyit a mindennapi működésen és kényelmes használaton. Persze kiemelt cél marad az, hogy jól süljön el a kezed alatt az ultrapontos érzékelővel megáldott egér, de azért olykor más paramétereket is érdemes számításba venni választáskor.

A billentyűzet és egér párosa a gaming-őrület berobbanásának köszönhetően egyre izgalmasabb kiegészítővé vált, még azok is elkezdtek e kategóriába tervezett eszközök felé fordulni, akik legfeljebb a pasziánszban vagy az admirálisban igyekeztek minél gyorsabb kattintással megszabadulni a beragadt lapoktól. Ez valami furcsa, a tudatalattidat bizsergető hipnózis lenne? Cseppet sem, inkább egy olyan, tudatosan felépített termékstratégia, amit a Logitech mind a mai napig gyakorol és élvezi gyümölcsét. Még úgy is, hogy gombamód elszaporodtak a piaci szereplők, a távol-keleti régióból óriási nyomás keletkezett a jobbnál jobb perifériáknak köszönhetően.

Hol is kezdődött? Talán ez most nem is annyira érdekes. A márkarajongásos őrület kialakulására sok indokot adtak a mérnökök, az óriásira duzzadt portfólióban remekül megfértek a korszakos sikertermékek és a csendes és lassú bukás elé kinéző próbálkozások. A G-őrület még bőven 2010 előtt indult, és már akkor is akadtak olyanok, akik egyszerűen nem néztek oda, amikor a pénztárnál ki kellett csengetni a gigantikus végösszeget. Emlékszel még a G11 és G15 billentyűzet duóra? Ez a két újdonság alaposan megrázta a piaci résztvevőket, és még az is belefért, hogy utóbbi piszok drága volt, mégis viszonylag hamar elkezdtek kopni a gombjai.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.