Hirdetés

Itt a Gigabyte Radeon RX 590 kártyája



|

Végre frissült a Gigabyte kínálata, az új Radeon RX 590 WindForce 2X hűtőegységet kapott.

Hirdetés

Időbe telt, de a Gigabyte végre frissítette a videokártyáinak a kínálatát az AMD Radeon RX 590-es grafikus vezérlővel. Ez a 12 nm-es, frissített Polaris 30 lapkára építkezik, magasabb órajelekkel, mint amit a 14 nm-es Radeon RX 480 és Radeon RX 580 elérhetnek. 

Hirdetés

A Gigabyte Radeon RX 590 Gaming így 2304 stream processzort kínál, 1560 MHz-es órajellel, ami egy hajszállal több, mint az 1545 MHz-es referenciaérték. Gyakorlatilag egy szokásos Gigabyte kártyát kapunk, megszokott dizájnnal és két ventilátoros WindForce 2X hűtőegységgel, ami adott esetben képes leállítani a légkavarók működését. 

A tippek szerint azért most érkezett a kártya, mert a Gigabyte mostanra szabadult meg a felhalmozódott Radeon RX vezérlőktől, most pedig szeretné feltölteni a készleteket addig, amíg az AMD leteszi az asztalra a következő nagy dolgot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.