Hirdetés

Mindent tud, és még nagy is az Alienware legjobb gamermonitora



|

4K-s felbontást, 120 Hz-es képfrissítést és G-Sync-támogatást kínál a 4K-s, IPS-paneles AW3420DW.

Hirdetés

Az Alienware bemutatta az aktuális kínálatának új csúcsát jelentő gamermonitorát, az AW3420DW-t. A 34 hüvelykes óriás 4K-s, 3440 x 1440-es felbontást használ, az IPS-panel pedig 120 Hz-es képfrissítéssel dolgozik. Ez a 144 és 240 Hz-es monitorok korában már nem olyan meghökkentő, de azért bőven elegendő lehet. 

Hirdetés

Az Alienware az újdonságnál Nano Color technológiát használt, vagyis a DCI-P3 98 százalékát, az sRGB 134,5 százalékát fedi le. 

A 350 nites fényerő sajnos nem túl eget rengető, így HDR-es plecsnit sem kapott a monitor. Az 1000:1-es kontrasztarány és a "gyorsnak" mondott G2G válaszidő azért kielégíti a legtöbb játékos igényeit, az 1900R hajlítás pedig arról gondoskodik, hogy a jobb képi élmény érdekében a monitor minden pontját megfelelően lássuk. 

A monitor támogatja továbbá az NVIDIA G-Sync megoldását, van rajta DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 és USB 3.0 port, valamint jackcsatlakozó. Hátulról azért az RGB-s világítás sem hiányzik. A vételár 1499 dollár lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.