Hirdetés

Szinte mindent tud az LG jó árú monitora



|

A 32 hüvelykes monitor 4K-s felbontást használ, ráadásul AMD FreeSync- és HDR10-képes is.

Hirdetés

A 4K-s játék manapság már egyre inkább valósággá válik, többek között az NVIDIA új GeForce RTX 2000-es szériájának hála. Természetesen a remek élményhez egy remek monitor is kell, 4K-s támogatással. 

Hirdetés

Az LG újdonsága a kategóriában a 32UK550-B modellszámon futó kijelző, ami 4K-s, vagyis 3840 x 2160-as panelt kapott. A DCI-P3 színskála 95 százalékát fedi le a megjelenítő, az sRGB 100 százalékát. Még jobb, hogy rendelkezik HDR10-támogatással, illetve az AMD FreeSync technológiáját is integrálja a dinamikus frissítési ráta érdekében, ami jelen esetben 40 és 60 Hz között mozog. 

A monitorba alapvetően egy 31,5 hüvelykes VA panel került, 178 fokos betekintési szögekkel. A natív fényereje 300 nit, a kontrasztarány 3000:1, a frissítési ráta 60 Hz, míg a válaszidő 4 milliszekundum (G2G). 

A gamerek viszont örülhetnek a Black Stabilizer technológiának, ami jobb láthatóságot garantál a sötét jeleneteknél. A Dynamic Action Sync közben az input lagot igyekszik csökkenteni, ami FPS-eknél kifejezetten hasznos lehet. 

A monitoron két HDMI 2.0a port és egy DisplayPort 1.2 csatlakozó található, valamint két 5 wattos hangszóró. Japánban már október 11-től kapható az újdonság, nagyjából 500 dollárnak megfelelő összegért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.