Hirdetés

Tényleg döcöghet a játék Windows 10 alatt



|

A Microsoft elismerte, hogy az alkotói frissítés óta problémák adódhatnak a játékbeli teljesítménnyel.

Hirdetés

A Microsoft büszke volt a Windows 10 legutóbbi nagy frissítésében debütáló Game Mode-ra, amely az alkotói frissítés keretében érkezett meg. 

Hirdetés

Ez a funkció elméletileg növeli a játékok alatt a PC teljesítményét, ugyanis a CPU és a GPU erőforrásait a játékokra és a teljes képernyős 3D-s alkalmazásokra koncentrálja. 

Sajnos azonban többen teljesítménybeli problémákra panaszkodnak az alkotói frissítés óta: akadozásra és a vártnál alacsonyabb fps-értékekre gyakran van példa. 

A Microsoft sokáig nem kommentálta az ügyet, most azonban elismerte, hogy előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor a felhasználók ilyen problémákkal találkoznak. A 16273-es build (a gyors ring kapta meg) az egyik hibaforrást már orvosolta is. 

Sajnos a problémának azonban több oka is van, tehát egyelőre nem mindenkinél oldódott meg. Van, hogy az Xbox Game DVR funkció letiltása szintén segít. Egyelőre nem tudni, hogy sikerül-e teljes mértékben kijavítani a gondokat, vagy várnunk kell az őszi alkotói frissítésig. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.