Hirdetés

29 hüvelykes méretben is jöhet a Xiaomi Mi Surface gamermonitor



|

A szivárgások szerint az eredeti, 34 hüvelykes Mi Surface gamermonitor mellé egy 29 hüvelykes verziót is hoz a Xiaomi.

Hirdetés

A Xiaomi új gamermonitora a Mi Surface, amely októberben debütált Kínában. A MyDrivers szerint azonban újabb verzióval készül a gyártó. 

Hirdetés

Az első modell 34 hüvelykes panelt használt, az új változatba 29 hüvelykes kerülhet. Egyéb tekintetben nem változnak a Mi Surface. 

Mindez azt jelenti, hogy marad a 21:9-es képarány, az AMD FreeSync-támogatás, a 4 milliszekundumos válaszidő és az sRGB 121 százalékos lefedettsége. Az 1500R hajlítás sem változik, és a képfrissítés is 144 Hz-es lesz. 

A MyDrivers azt is megtudta, hogy ez nem a második, hanem már a harmadik Mi Surface monitor lesz. Van ugyanis egy 23,8 hüvelykes változat, amely szintén előkerült Kínában. Sajnos a kisebb változatok vételáráról még nincs hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.