Hirdetés

A héten véglegessé válhat a Windows 8



|

Elvileg a 9200-as build lesz a boltok polcaira kerülő verzió.

Hirdetés

A Microsoft pár héttel ezelőtti tájékoztatása alapján az előzetes menetrend szerint augusztus első hetében kívánták véglegesíteni az óriási hazárdjátéknak minősülő Windows 8-at, a legfrissebb hírek szerint pedig sikerült is tartaniuk a kitűzött határidőt. Az operációs végleges (Release To Manufacturing) buildje a múlt héten pletykált 8888-as helyett nagy valószínűséggel a 9200-as lesz, előbbivel állítólag előre nem látott problémák akadtak.


Az elmúlt két hétben főként a Win8China folyamatos tudósításának köszönhetően nyilvánvalóvá vált, hogy a redmondiak már a végső csiszolásokat végzik a Windows 8-on, elvileg most kerültek be többek közt a végleges asztali és metrós háttérképek is a szoftverbe. A hírek szerint jelenleg a lokalizációk végső tesztelése folyik: amennyiben nem akad komoly probléma, akkor tulajdonképpen már készen van az operációs rendszer.


A következő generációs Windows hazánkban a nemzetközi rajttal párhuzamosan október 26-án fog piacra kerülni, ám az még mindig kérdéses, hogy lesz-e belőle dobozos változat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.