Hirdetés

Meg kell szabadulni a régi Windowsoktól



|

Az AMD Zen és az Intel Kaby Lake processzorai kizárólag a Windows 10-et támogatják.

Hirdetés

Van, aki még mindig kitart a Windows 7 mellett. Aki így tesz, az jobb, ha a régi hardverei mellett is kitart. 

Hirdetés

A Microsoft korábban már figyelmeztetett rá, hogy a jövőben nem kínál majd az újabb processzorokhoz támogatást a régebbi Windows operációs rendszereken. 

Ennek jegyében az Intel hetedik-generációs Kaby Lake Core processzorai és az AMD Summit Ridge, valamint Bristol Ridge lapkái kizárólag a Windows 10-hez kapnak támogatást

A régebbi Windows rendszerekhez nem lesz olyan driver, amely támogatná az új platformokat, vagyis ugyanott vagyunk, ahol az Intel megszüntette az Ivy Bridge érkezésével a Windows XP támogatását. 

A platformtámogatás nélkül a régebbi Windows rendszerek nem tudják kihasználni az új processzorok tudását, így a Kaby Lake- és Zen-alapú CPU-k egy minimális kompatibilitási módban ketyegnek majd. Ezzel egyértelmű lett, hogy újabb hardverhez nem lehet régi Windowst használni - a ChromeOS, a SteamOS és az OS X támogatottak maradnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.