Hirdetés

A Thermaltake legújabb tápjával biztos, hogy észreveszik a PC-d



|

A gyártó bemutatta a Toughpower Grand RGB Gold (RGB Sync Edition) tápegységeit, amelyek bármelyik PC-t képesek fényárba borítani.

Hirdetés

A Thermaltake az idei Computexen többek között egy új tápszériával újított. Ennek a neve Toughpower Grand RGB Gold (RGB Sync Edition), amiből sok dologra lehet következtetni. 

Hirdetés

A Gold minősítéssel rendelkező PSU-k 650, 750 és 850 wattos verziókban érkeznek, és gyárilag a szabadalmaztatott, 256-színű Riing 14 RGB ventilátorral szerelik mindegyiket. A légkavaró 5 világítási módra képes: RGB Cycle Mode, Solid Red, Solid Green, Solid Blue, Solid White. A világítás persze ki is kapcsolható, de a beépített memória képes megjegyezni a legutóbbi választásunkat, még a kikapcsolás után is. 

Lehetőség van a RGB-s világítás további testre szabására is, hála annak, hogy a szinkronizáció megoldott az ASUS Aura Sync, a GIGABYTE RGB Fusion, az MSI Mystic Light Sync, az ASRock RGB LED és a BIOSTAR Vivid LED DJ technológiákat használó alaplapokkal. 

A teljes mértékben moduláris tápegységes Smart Zero Fan funkcióval is rendelkeznek, vagyis alapvetően némák 20 százalékos terhelés alatt. 10 év garancia jár melléjük, és a következő negyedévben válnak elérhetővé. 

Még több Computex 2018-as hírért, cikkért és videóért látogass el a COMPUTEX 2018 gyűjtőoldalunkra!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.