Hirdetés

Érkezik a Nintendo Wii - feketében



|

A Nintendo konzolja fekete színben is megvásárolható lesz- KURO Wii névre keresztelték.

Hirdetés

 

black-kuro-wii.jpg
 

Némi érdekesség a Nintendo konzoljával kapcsolatban, ami tavaly nyár óta már a DVD-kkel is megbírkózik, és ha minden jól megy, lassan már virtuális graffitizni is lehet majd vele. A Nintendo, népszerűségét és keresettségét tekintve világuralmon lévő konzolja fekete színben is megvásárolható lesz.

 

Arról, hogy a Wii feketében is elérhető lesz, már két teljes éve hallani - talán most épp ezért hat meglepetésként, hogy valóban a piacra kerül a KURO Wii névre keresztelt, átfestett modell. A fekete Wii esetében nem csak maga a konzol lett más színű. Fekete lett még a Wiimote, a hagyományos és a Nunchuck kontroller is.

 

Ami a színeket illeti, a DSi is új festést kapott, szintén a Nintendo Japan jóvoltából: ez a gép piros lett. Az újdonságok Japánban lesznek elsőként kaphatóak, augusztus 1-től, illetve július 11-től. A fekete Wii ára 25 000 japán jen (52 000 forint), míg a piros DSi 18 900-ba (39 000 forint) kerül. 

 

dsi_red.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.