Hirdetés

Olcsó, de csendes CPU-hűtő kell? Nézd meg ezt



|

Új processzorhűtőket mutatott be a Xilence.

Hirdetés

Bemutatta a Performance C szériás processzorhűtőit a Xilence. A három új modell leginkább ár-érték arányban próbál kitűnni a mezőnyből, de azért a csendes működés is extra pont náluk. 

Hirdetés

A Performance C 402 AMD-s és inteles rögzítőkitekkel érhető el, míg a Performance C M403 multi-socketes hűtőegység. Mindegyik kompakt, de hatékony hűtő, és mivel 130, illetve 150 wattal is megbirkóznak, ezért a többmagos CPU-k mellé is jó választásnak bizonyulnak. 

A 402-es modell a torony jellegű dizájn és a két darab 6 milliméteres réz hőcső miatt érdekes, az M403-ra pedig egyenesen három ilyen került. 

 

 

A lamellák elhelyezése könnyebb légáramlást lesz lehetővé, amit a PWM-vezérelt, 92 millis lapát segít, hydrocsapágyazással. A hűtő zajszintje 23,8 dBA. 

A ventilátor a hűtőborda bármelyik oldalára felszerelhető. Az M403 minden jelenlegi Intel és AMD foglalatra ráilleszthető. Az áraik 14,9 és 19,9 angol fontos értéken alakulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.