Hirdetés

Az idei évre is ígér egy Nexust a Huawei



|

Elvileg az HTC gyártja az idei két Nexus okostelefont, de a Huawei is okozhat meglepetést.

Hirdetés

A Huawei tavaly állt elő az első Nexus készülékével, a Nexus 6P-vel. A prémium eszköz hatalmas sikernek bizonyult. 

Hirdetés

A sorozatos pletykák alapján úgy néz ki, hogy az idei évben az HTC készíti a két Nexus okostelefont. Ennek ellenére a Huawei is okozhat meglepetést, legalábbis az egyik dél-afrikai ügyvezető szavai szerint. 

Dél-Afrikában nemrég startolt el a Huawei P9, a P9 Plus és a P9 Lite, Charlene Munilall pedig azt mondta a helyi médiának, hogy az idei évben ismét készítenek egy Nexust. 

Nehéz lenne megtippelni, hogy mire számíthatunk, főleg, ha valóban az HTC gyártja az 5 és az 5,5 hüvelykes modelleket, amelyekből az egyik prémium. 

Sokak szerint kiragadták az ügyvezető szavait a szövegkörnyezetből, a teljes nyilatkozat alapján ugyanis elképzelhető, hogy a Nexus 6P bevezetésére utalt, amely ott még nem jelent meg. 

A 2010-es Nexus One óta az LG három Nexust gyártott (Nexus 4, Nexus 5, Nexus 5X), a Samsung kettőt (Nexus S, Galaxy Nexus), a Motorola, az HTC és a Huawei egyet-egyet (Nexus 6, Nexus One, Nexus 6P). 

A Huawei remek teljesítménye az idei év befutójától függetlenül szinte garantálta azt, hogy a közeljövőben ismét gyárthat majd Nexus készülékeket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.