Hirdetés

Közös monitort villantott az AOC és a G2 Esports



|

Full HD-s, 144 Hz-es, FreeSync-képes az új AOC G2590PX G2 Esports Signature Edition gamermonitor.

Hirdetés

Az AOC a G2 Esports csapatával közösen mutatta be a legújabb gamermonitorát, az  AOC G2590PX G2 Esports Signature Editiont. Az AOC ezt a speciális G90-es monitort kifejezetten a G2 Esports profi csapatainak és a gamereknek készítette. 

Hirdetés

A többi modellhez hasonlóan ez is keret nélküli TN panelt kínál, 16:9-es képaránnyal és full HD-s, 1920 x 1080-as felbontással. A képernyő 1 milliszekundumos válaszidővel és 144 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, ráadásul FreeSync-képes. Sok helyen már most kapható, a vételára 369 euró. 

Carlos "ocelote" Rodriguez, a G2 Esports ügyvezetője külön megjegyezte, hogy az AOC remek partner a cég és a játékosai számára egyaránt. Az AOC monitorok minősége, illetve a gyártó elkötelezettsége büszkévé teszi a G2 Esportsot erre az együttműködésre. Ennek keretében született ez a G2 márkájú monitor, ami reményeik szerint rengeteg #G2ARMY-tag otthonába eljut majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.