Hirdetés

Piszok olcsó gamermobilt villantott a ZTE



|

Rendkívül csábító árazással lépne színre a Nubia Neo 2, de azért érdemes lesz még egy kicsit várni.

Hirdetés

Régóta jelen van már a mobilpiacon is a részben állami tulajdonban lévő, kínai ZTE. A márka erőssége mindig is abban rejlett, hogy elérhető áron kínált olyan készülékeket, amelyek megállták a helyüket a nagyobb gyártók, hasonló specifikációkkal rendelkező, ugyanakkor borsosabb árú, akár felső kategóriás okostelefonjaival szemben is.

Természetesen a nemrégiben lezajlott barcelonai Mobile World Congressen is képviseltette magát a gyártó, ahol több újdonságot is elhozott az érdeklődőknek. Ezek közül is talán az egyik legígéretesebbnek a Nubia Neo 2 5G mobilja bizonyult, mely árazását tekintve igen erős induló lehet a gaming szcénában.

Hirdetés

A Nubia Neo 2-nek látszólag nem kell szégyenkeznie, az eddigi információk alapján tényleg tisztességesen felszerelték, bár azért még több minden kérdéses a készülékkel kapcsolatban. Ami már biztos, hogy a mobil 6,72 hüvelykes kijelzőt kapott 120 Hz-es képfrissítési rátával. Ehhez társul még 256 GB belső tárhely, és egy 6000 mAh-s akkumulátor, ami támogatja a 33 wattos gyorstöltést is.

Ami miatt mégsem vagyunk teljesen nyugodtak, az az, hogy a kamerák specifikációról még nem rántották le a leplet, továbbá a 8 GB RAM-mal megtámogatott Unisoc T820 chipset nem feltétlenül olyan erőforrás, amit egy gamermobilba várnánk.

A külsőségeket illetően viszont kimaxolja a gamer életérzést a gyártó, mivel a testreszabható, beépített ravaszokat sem spórolta le a Neo 2-ről, mely feltűnő, mechás, futurisztikus hátlapot kapott.

A telefon legfőbb vonzereje azonban, nem is kérdés, hogy az ára. 200 dolláros (nagyjából 73 ezer forintos) árazása kedvező ajánlatnak tűnik, viszont a teljesítménye várhatóan alulról karcolja majd a középkategóriáét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.