Hirdetés

Ilyen lesz az Intel NUC 11 széria



|

Tiger Lake processzorokra építenek majd az apró Panther Canyon és Phantom Canyon PC-k.

Hirdetés

A FanlessTech érdekes képekhez és specifikációkhoz jutott hozzá, ezekből pedig majdnem minden kiderült az Intel NUC 11 szériájával kapcsolatban. A Panther Canyon, ami NUC 11 Performance néven várható, 28 wattos Tiger Lake U processzorokat kap majd, Intel Xe grafikával és DDR4-3200-as memóriákkal (maximum 64 GB). Lesz M.2 22x80 key M slot, PCIe x4 Gen4 támogatás, Intel Optane Memory M10, HDMI 2.1 port, mini DisplayPort 1.4, Thunderbolt 3 és Intel 10/100/1000/2500 Ethernet a kínálatban.

Hirdetés

A WiFi 6 és a Bluetooth 5 mellett 8K-támogatás jellemzi majd a mini PC-ket, amik egyszerre négy kijelzővel is elboldogulnak. A Panther Canyon az év második felében érkezik majd. 

A Phantom Canyon eközben NUC 11 Extreme néven várható, a Skull Canyon és a Hades Canyon utódjaként. Ebbe is 28 wattos Tiger Lake U CPU kerül, de itt külső gyártótól származó dedikált videokártyával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.