Hirdetés

Különleges Radeon VII videokártya érkezhet



|

Az AMD 50. évfordulója alkalmából több speciális kiadású termék közelít, például egy különleges Radeon VII videokártya is.

Hirdetés

Egyre közeledik az AMD 50. évfordulója, a cég születésnapja alkalmából pedig több különleges kiadású termék is érkezik a piacra. A jelek szerint ezek között a különlegességek között lesz egy speciális kiadású, Radeon VII asztali videokártya. 

Hirdetés

A VideoCardz hozzájutott egy marketinganyaghoz, amelyen a limitált kiadású Radeon VII látható. Konkrétabban annak a doboza. Az AMD melletti 50-es szám ezúttal is aranyba öltözött, a kép szerint maga a grafikus vezérlő pedig piros borítást kap. 

Természetesen megvan rá az esély, hogy ez az egész csak egy lelkes AMD-rajongó műve, és nincs is évfordulós Radeon VII. Amennyiben viszont valódi, akkor csatlakozik a többi 50. évfordulós termékhez. A speciális kiadású Ryzen 7 2700X processzor mellett lesz arany öltözött Sapphire Nitro+ Radeon RX 590 videokártya, valamint Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 WiFi-50 alaplap is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.